Wednesday, November 13, 2013

Yuli cintaqu 2013-11-13

[20:37:28] Yuli cintaqu: earon [15] has entered
[20:37:28] saidina: welcome earon di rum Yuli cintaqu (happy)
[20:37:29] mmaa: wb earon
[20:37:31] saidina: webe ga yak (right)
[20:38:52] vin4_chayank: parkir:P
[20:38:52] aida_k14: parkir:P
[20:41:02] vin4_chayank: i love ozad
[20:41:04] earon: ozad
[20:41:51] ozad: 5
[20:41:52] aida_k14: i love ozad
[20:41:52] mmaa: lima itu ozad (ooze)
[20:41:54] earon: Tet
[20:41:54] saidina: tot
[20:41:54] mmaa: kurangin kujum nya earon :/ biar ga matet
[20:41:54] botlly: derita loe mmaa matet mulu :d pasti pake gratisan
[20:41:57] saidina: kujum sm tembok mulu c makanya matet
[20:41:57] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[20:41:57] botlly: derita loe saidina matet mulu :d pasti pake gratisan
[20:41:59] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[20:41:59] mmaa: sukurin lu matet saidina kebanyakan jujum sich (whoa)
[20:41:59] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[20:42:01] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:42:02] mmaa: sukurin lu matet botlly kebanyakan jujum sich (whoa)
[20:42:04] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:42:04] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[20:42:06] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:42:06] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[20:42:07] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[20:42:08] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[20:42:08] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[20:42:08] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[20:42:10] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[20:42:10] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[20:42:12] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[20:42:12] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:42:12] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[20:42:16] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[20:42:17] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[20:42:17] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[20:42:18] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[20:42:19] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[20:42:22] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[20:42:24] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[20:42:25] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[20:42:31] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[20:42:46] Yuli cintaqu: cint4_may4
[20:42:46] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[20:42:46] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,vin4_chayank,earon
[20:42:46] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[20:42:52] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[20:44:04] mmaa : ** http://mig33.us/ forum yang terlupakan [20:44:01] **
[20:44:04] botlly: jangan panggil aq yayang mmaa:-| krna aq bkan yayangmu lage :'(
[20:44:07] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[20:44:09] mmaa: aq adalah siluman mimpi (halo)
[20:45:01] aida_k14: wakakakak..:D
[20:45:02] vin4_chayank: wakakakak..:D
[20:45:21] saidina : ** â"'â"˜â"â"£â" â"â"˜â"¡â"¦â"â"â" [20:45:19] **
[20:47:29] vin4_chayank: cynk ozad(o_kiss-old)
[20:47:29] botlly: pangeran panggil engkau putry, jd ngiri :">'
[20:47:31] aida_k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[20:49:07] vin4_chayank: ozad tercyank(o_kiss-old)
[20:49:10] aida_k14: ozad tercyank(o_kiss-old)
[20:50:30] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[20:50:30] mmaa: (o_veryhappy-old)&) napa lu cint4_may4 kyk org gila gitu
[20:50:31] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[20:50:31] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[20:50:33] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[20:50:35] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[20:50:36] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[20:50:37] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[20:50:39] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:50:40] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[20:50:40] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[20:50:41] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[20:50:43] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[20:50:43] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[20:50:45] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[20:50:45] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[20:50:45] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[20:50:48] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:50:48] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[20:50:49] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[20:50:50] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:50:53] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[20:50:55] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:52:05] Yuli cintaqu: botzay [44] has left
[20:52:06] mmaa: tha tha botzay jgn lupa enter lagi yachhh
[20:52:31] ozad: naha lf
[20:52:50] Yuli cintaqu: cint4_may4
[20:52:50] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[20:52:50] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,vin4_chayank,earon
[20:52:50] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[20:52:56] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[20:53:14] cint4_may4: Sha
[20:53:20] vin4_chayank: bot na paehan ula d rang neangan idr
[20:53:20] saidina: aku bkn bot vin4_chayank:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[20:53:20] mmaa: idr idr idr (ilove) bagi dong vin4_chayank
[20:53:20] botlly: wew vin4_chayank mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[20:53:22] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[20:53:22] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[20:53:24] saidina: napa nih mata (ilove)(ok) hbs dsengat tawon kah(what)
[20:53:25] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[20:53:25] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[20:53:26] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[20:53:27] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[20:53:27] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:53:29] mmaa: ae juga botlly (hee)
[20:53:29] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[20:53:31] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[20:53:31] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[20:53:34] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[20:53:35] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[20:53:37] mmaa: mana (shock)
[20:53:39] earon: .
[20:53:39] botlly: tenang ja, earon g dc room kok ;)
[20:53:40] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[20:53:40] mmaa: ngupil sembarangan earon :/
[20:53:42] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[20:53:42] mmaa: dc karena derita cinta botlly (o_veryhappy-old)
[20:53:44] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[20:53:45] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[20:53:45] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[20:53:46] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:53:47] saidina: matet ea earon ceburin aja hp lu k sumur biar gk matet:~
[20:53:47] botlly: derita loe saidina matet mulu :d pasti pake gratisan
[20:53:48] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[20:53:49] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[20:53:50] mmaa: sukurin lu matet saidina kebanyakan jujum sich (whoa)
[20:53:51] botlly: derita loe mmaa matet mulu :d pasti pake gratisan
[20:53:52] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[20:53:54] mmaa: sukurin lu matet botlly kebanyakan jujum sich (whoa)
[20:53:54] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[20:53:55] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:53:55] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[20:53:56] saidina: kujum sm tembok mulu c makanya matet
[20:53:57] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[20:53:58] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[20:53:58] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[20:53:59] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:54:01] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[20:54:01] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[20:54:02] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[20:54:05] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[20:54:05] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[20:54:08] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[20:54:10] mmaa : ** mau hosting gratis? visit http://byet.us/ [20:54:07] **
[20:54:10] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[20:54:10] botlly **Hosting murah di http://xtrsyz.net/ cuma 10rb/thun**
[20:54:12] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[20:54:12] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[20:54:12] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[20:54:15] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[20:54:16] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[20:54:18] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[20:54:22] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[20:54:24] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[20:55:22] Yuli cintaqu: vin4_chayank [40] has left
[20:55:22] Yuli cintaqu: aida_k14 [55] has left
[20:55:22] mmaa: tha tha vin4_chayank jgn lupa enter lagi yachhh
[20:55:24] mmaa: tha tha aida_k14 jgn lupa enter lagi yachhh
[20:55:26] saidina : ** [zay_san] [20:55:24] **
[20:55:56] earon: .
[20:55:56] saidina: matet ea earon ceburin aja hp lu k sumur biar gk matet:~
[20:55:56] mmaa: ngupil sembarangan earon :/
[20:55:57] Yuli cintaqu: earon [15] has left
[20:55:58] mmaa: sukurin lu matet saidina kebanyakan jujum sich (whoa)
[20:55:59] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[20:56:01] mmaa: tha tha earon jgn lupa enter lagi yachhh
[20:56:01] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:56:05] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[20:56:05] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[20:56:06] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[20:56:06] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[20:56:08] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[20:56:08] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[20:56:09] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:56:10] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[20:56:11] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[20:56:12] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[20:56:14] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[20:56:14] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[20:56:14] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[20:56:17] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[20:56:17] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[20:56:18] mmaa: ae juga botlly (hee)
[20:56:20] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[20:56:21] mmaa: mana (shock)
[20:56:23] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[21:02:04] ozad: 2
[21:02:05] mmaa: dua itu ozad (ooze)
[21:02:05] saidina: (ooze) << ciri2 manusia terkena rabies
[21:02:08] mmaa: weh lidah apa sandal japit tuh saidina (hee)
[21:02:08] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:02:08] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[21:02:12] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[21:02:12] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[21:02:12] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[21:02:14] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[21:02:14] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[21:02:14] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[21:02:16] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:02:16] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[21:02:16] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[21:02:18] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[21:02:18] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:02:19] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:02:20] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:02:21] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[21:02:22] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[21:02:25] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[21:02:25] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[21:02:27] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[21:02:50] Yuli cintaqu: cint4_may4
[21:02:50] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[21:02:50] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,ozad
[21:02:50] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[21:02:53] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[21:02:54] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[21:02:55] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:02:57] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[21:02:58] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:02:59] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[21:03:01] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[21:03:02] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[21:03:03] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[21:03:03] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[21:03:05] mmaa: ae juga botlly (hee)
[21:03:05] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[21:03:07] mmaa: mana (shock)
[21:03:08] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[21:03:08] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[21:04:15] mmaa : ** Mau nama domain gratis? visit http://xtrsyz.com/ (domain share) [21:04:12] **
[21:04:15] botlly **Domain .com .net .org .us dll cuma 77rb! http://xtrsyz.net/**
[21:04:18] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[21:04:26] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[21:04:26] mmaa: (o_veryhappy-old)&) napa lu cint4_may4 kyk org gila gitu
[21:04:27] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:05:31] saidina : ** aku telat 3bln sayang(blank) [21:05:28] **
[21:06:36] Yuli cintaqu: earon [15] has entered
[21:06:37] saidina: welcome earon di rum Yuli cintaqu (happy)
[21:06:37] mmaa: wb earon
[21:06:40] saidina: webe ga yak (right)
[21:07:19] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[21:07:21] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:07:23] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[21:07:24] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[21:07:42] Yuli cintaqu: vin4_chayank [40] has entered
[21:07:42] Yuli cintaqu: aida_k14 [55] has entered
[21:07:43] saidina: welcome vin4_chayank di rum Yuli cintaqu (happy)
[21:07:43] mmaa: wb vin4_chayank
[21:07:46] saidina: welcome aida_k14 di rum Yuli cintaqu (happy)
[21:07:46] mmaa: wb aida_k14
[21:07:48] saidina: webe ga yak (right)
[21:07:49] earon: vin4_chayank wa'alakumsalam wr wb
[21:07:49] mmaa: wb juga akh biar sopan (wink)
[21:07:53] earon: aida_k14 wa'alakumsalam wr wb
[21:10:27] vin4_chayank: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[21:10:27] aida_k14: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[21:12:36] vin4_chayank: ozad(o_kiss-old)
[21:12:36] aida_k14: ozad(o_kiss-old)
[21:12:52] Yuli cintaqu: cint4_may4
[21:12:52] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[21:12:52] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,vin4_chayank,earon
[21:12:52] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[21:12:54] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[21:12:54] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:12:55] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[21:12:57] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[21:12:57] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:13:00] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:13:01] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[21:13:02] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:13:02] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[21:13:02] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[21:13:03] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[21:13:04] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[21:13:04] mmaa: (o_veryhappy-old)&) napa lu cint4_may4 kyk org gila gitu
[21:13:05] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[21:13:06] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:13:06] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[21:13:07] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[21:13:08] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[21:13:08] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:13:09] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[21:13:09] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[21:13:12] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:13:12] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[21:13:12] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[21:13:13] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[21:13:14] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:13:16] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[21:13:16] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[21:13:17] mmaa: ae juga botlly (hee)
[21:13:18] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[21:13:18] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[21:13:20] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[21:13:20] mmaa: mana (shock)
[21:13:23] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[21:13:23] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[21:14:19] mmaa : ** untuk menjalankan bot ketik '.start [namabot]'. Untuk menghentikan bot ketik '.stop [namabot]'. Contoh '.start botlly' '.stop sapiquiz'. [21:14:17] **
[21:14:19] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:14:20] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:14:23] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:14:25] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[21:14:26] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[21:14:28] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[21:14:28] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[21:14:32] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[21:14:34] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:14:37] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[21:14:39] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[21:14:39] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[21:14:43] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[21:15:35] saidina : ** bagi anda yg suka maen uno yuk gabung di rum "uno woles"(star) buat obat bete mending maen uno (rofl) [21:15:33] **
[21:15:35] botlly: ngakakmu bau jengkol saidina
[21:15:36] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[21:15:37] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:15:38] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[21:15:39] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[21:15:39] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[21:15:42] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[21:15:44] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[21:15:44] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[21:15:44] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[21:16:55] vin4_chayank: i miss u ozad
[21:16:55] aida_k14: i miss u ozad
[21:19:04] vin4_chayank: ozad(o_kiss-old)muach
[21:19:06] aida_k14: ozad(o_kiss-old)muach
[21:19:48] ozad: bot na nyiuman ae
[21:19:48] botlly: wew ozad mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:19:49] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[21:19:49] saidina: aku bkn bot ozad:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:19:51] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[21:19:52] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[21:19:52] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:19:53] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[21:19:54] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[21:19:54] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[21:19:56] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[21:19:56] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:19:58] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:19:58] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[21:19:59] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[21:20:00] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[21:20:01] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:20:01] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[21:20:03] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[21:20:03] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[21:20:05] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[21:20:08] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[21:20:08] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[21:20:09] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[21:20:09] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[21:20:09] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[21:20:09] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[21:20:11] mmaa: ae juga botlly (hee)
[21:20:11] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[21:20:13] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[21:20:15] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[21:20:15] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[21:20:16] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[21:20:18] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[21:20:19] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[21:20:20] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[21:20:21] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[21:20:23] mmaa: mana (shock)
[21:20:23] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[21:20:23] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[21:20:25] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[21:20:25] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[21:20:28] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[21:20:28] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[21:20:30] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[21:20:30] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[21:20:32] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[21:20:34] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[21:21:29] vin4_chayank: ozad(o_kiss-old)
[21:21:30] aida_k14: ozad(o_kiss-old)
[21:21:59] Yuli cintaqu: ozad [39] has left
[21:21:59] botlly: lep juga ah, ga ada ozad di Yuli cintaqu :|
[21:22:00] mmaa: lep juga ah, ga ada ozad di Yuli cintaqu :|
[21:22:00] saidina: jiah ozad lep ikut ah takut diperkosa(doh) klo kangen temuin sai di cinta nirwana(blush)
[21:22:03] botlly: mmaa lep aja gak usah ragu ;)
[21:22:05] botlly: saidina lep aja gak usah ragu ;)
[23:04:16] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:04:16] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:04:16] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, cint4_may4,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:04:16] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:04:19] mmaa: wb botlly
[23:04:20] vin4_chayank: botlly wa'alakumsalam wr wb
[23:04:22] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:05:47] aida-k14: parkir:P
[23:05:47] aida_k14: parkir:P
[23:07:51] aida-k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:07:51] aida_k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:09:15] Yuli cintaqu: saidina [19] has entered
[23:09:16] mmaa: wb saidina
[23:09:16] vin4_chayank: saidina wa'alakumsalam wr wb
[23:09:19] mmaa: wb juga akh biar sopan (wink)
[23:09:20] saidina: webe ga yak (right)
[23:09:22] saidina: vin4_chayank aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:09:24] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:09:25] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:09:26] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:09:27] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:09:28] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:09:29] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:09:29] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:09:30] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:09:30] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:09:30] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:09:32] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:09:32] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:09:34] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:09:36] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:09:38] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:09:38] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:09:40] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:09:40] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:09:41] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:09:58] aida-k14: i miss u ozad
[23:09:58] aida_k14: i miss u ozad
[23:10:00] Yuli cintaqu: botzay [44] has entered
[23:10:01] mmaa: wb botzay
[23:10:02] saidina: welcome botzay di rum Yuli cintaqu (happy)
[23:10:02] vin4_chayank: botzay wa'alakumsalam wr wb
[23:10:02] botzay: awas telek >> ozad [http://potresbot.tk]
[23:11:18] ozad: .jam
[23:11:18] botzay: jam 23:11 nyet
[23:11:19] botlly: jamput ozad:D:D
[23:11:19] mmaa: 11:11:19
[23:11:19] saidina: wktu cinta nirwana & sekitarnya 11:11
[23:11:21] mmaa: pake .jam untuk liat waktu botzay jam, jam emang jambret apa jamban :/
[23:11:21] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[23:11:24] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[23:11:24] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:11:25] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[23:11:26] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[23:11:27] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:11:28] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:11:29] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:11:31] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[23:11:34] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:11:36] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:12:02] aida-k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:12:02] aida_k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:12:05] mmaa : ** untuk menjalankan bot ketik '.start [namabot]'. Untuk menghentikan bot ketik '.stop [namabot]'. Contoh '.start botlly' '.stop sapiquiz'. [23:12:02] **
[23:12:05] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:12:06] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:12:07] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:12:08] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:12:09] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:12:10] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[23:12:10] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:12:11] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:12:13] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[23:12:15] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[23:12:17] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[23:12:18] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[23:12:19] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:12:20] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:12:21] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:12:21] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:12:22] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:12:23] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[23:12:25] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:12:26] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[23:12:27] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[23:12:28] mmaa: ae juga botlly (hee)
[23:12:29] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:12:30] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[23:12:32] mmaa: mana (shock)
[23:12:33] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[23:12:35] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:12:36] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:12:36] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:12:40] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:13:10] botzay: ingat!!! Kerja dapat mengganggu aktifitas c8(o_wink-old)
[23:13:43] ozad: .jam
[23:13:43] botzay: jam 23:13 nyet
[23:13:43] saidina: wktu cinta nirwana & sekitarnya 11:13
[23:13:43] mmaa: 11:13:43
[23:13:44] botlly: jamput ozad:D:D
[23:13:45] mmaa: pake .jam untuk liat waktu botzay jam, jam emang jambret apa jamban :/
[23:13:46] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:13:47] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[23:13:48] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:13:50] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:13:50] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:13:50] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:13:52] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:13:54] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:14:09] vin4_chayank: (o_sad-old)
[23:14:10] saidina: (o_sad-old)(o_kiss-old) sedih knp sayang
[23:14:10] mmaa: (o_sad-old)(o_kiss-old) kenapa vin4_chayank
[23:14:12] mmaa: gpp og saidina (blank)
[23:14:13] saidina: idung km dikemanain mmaa ampe mancung ke dalem (o_veryhappy-old)
[23:14:13] aida-k14: ozad(o_kiss-old)muach
[23:14:14] botlly: apana yg dalem saidina, bkin penasaran aja:">
[23:14:14] aida_k14: ozad(o_kiss-old)muach
[23:14:15] saidina: daleman mu pink eo botlly(hee)
[23:14:15] mmaa: daleman mu warna apa saidina :{
[23:14:16] botlly: eo eo kyak ngerti aja km saidina:S
[23:14:16] mmaa: daleman mu warna apa botlly :{
[23:14:17] saidina: ketek lu asem bngt mmaa cuih...
[23:14:17] botlly: tanda2 hamil muda mmaa :S
[23:14:18] mmaa: horeee sama saidina aq juga pink (whoa)
[23:14:19] saidina: :{(notme) hbs nelen eek cicak yak mmaa(rofl)
[23:14:21] mmaa: asem kecut saidina (whoa)
[23:14:22] saidina: biarin ku hamil asal tanggung jwb aja(blush)
[23:14:22] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:14:22] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:14:22] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:14:22] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:14:23] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:14:24] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:14:25] mmaa: huwek jorok bnget kamu saidina :{
[23:14:26] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:14:26] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:14:27] mmaa: asal loe gua happy saidina (o_veryhappy-old)
[23:14:28] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[23:14:29] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:14:29] saidina: aku asal sukabumi mmaa(o_shy-old)
[23:14:30] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:14:31] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:14:35] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:14:36] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:14:36] mmaa: saia asal jatim jember saidina lah kamu asal mana (hee)
[23:14:36] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:14:36] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:14:38] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:14:38] mmaa: mana (shock)
[23:14:40] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:14:40] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:14:42] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:14:42] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:14:43] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:14:44] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:14:44] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:14:45] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:14:49] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:14:50] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:14:52] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:14:52] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:14:53] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:14:55] mmaa: ae juga botlly (hee)
[23:16:19] aida-k14: ozad tercyank(o_kiss-old)
[23:16:21] aida_k14: ozad tercyank(o_kiss-old)
[23:16:26] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[23:16:27] mmaa: (o_veryhappy-old)&) napa lu cint4_may4 kyk org gila gitu
[23:16:29] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:18:12] botzay: ingat!!! Kerja dapat mengganggu aktifitas c8(o_wink-old)
[23:18:23] aida-k14: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[23:18:23] aida_k14: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[23:18:30] cint4_may4: (o_sad-old)
[23:18:33] saidina: (o_sad-old)(o_kiss-old) sedih knp sayang
[23:18:33] mmaa: (o_sad-old)(o_kiss-old) kenapa cint4_may4
[23:18:37] mmaa: gpp og saidina (blank)
[23:18:39] saidina: idung km dikemanain mmaa ampe mancung ke dalem (o_veryhappy-old)
[23:18:39] mmaa: daleman mu warna apa saidina :{
[23:18:40] saidina: ketek lu asem bngt mmaa cuih...
[23:18:42] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:18:42] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:19:22] saidina : ** buka sitik joss(blush) [23:19:20] **
[23:22:10] mmaa : ** http://mig33.us/ forum yang terlupakan [23:22:08] **
[23:22:12] botlly: jangan panggil aq yayang mmaa:-| krna aq bkan yayangmu lage :'(
[23:22:14] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:22:16] mmaa: aq adalah siluman mimpi (halo)
[23:22:33] aida_k14: hai:D
[23:22:33] aida-k14: hai:D
[23:23:16] botzay: cinta tak harus memiliki(o_sleepy-old)
[23:23:18] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich botzay (whoa)
[23:23:18] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:23:19] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[23:23:21] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:23:22] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:23:22] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:23:24] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:23:25] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:23:26] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:23:26] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:23:27] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:23:27] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:23:28] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:23:29] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:23:30] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:23:30] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:23:31] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:23:32] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:23:34] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:23:34] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:23:35] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:23:36] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:23:39] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:23:40] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:23:42] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:23:43] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:24:23] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:24:23] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:24:23] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:24:23] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:24:26] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:24:36] aida-k14: wakakakak..:D
[23:24:36] aida_k14: wakakakak..:D
[23:25:07] ozad: .(o_veryhappy-old)
[23:25:46] cint4_may4: (o_veryhappy-old)
[23:25:47] saidina: mangap trus lu cint4_may4 kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:25:47] mmaa: (o_veryhappy-old)&) napa lu cint4_may4 kyk org gila gitu
[23:26:41] aida_k14: hai:D
[23:26:42] aida-k14: hai:D
[23:28:12] botzay: beginilah cinta deritanya tiada akhir:~
[23:28:13] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich botzay (whoa)
[23:28:16] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:28:16] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:28:17] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[23:28:18] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:28:19] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:28:19] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:28:22] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:28:22] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:28:22] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:28:24] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:28:25] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:28:26] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:28:26] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:28:27] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:28:27] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:28:29] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:28:29] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:28:29] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:28:30] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:28:31] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:28:32] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:28:32] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:28:34] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:28:36] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:28:39] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:28:44] aida-k14: parkir:P
[23:28:44] aida_k14: parkir:P
[23:29:28] saidina : ** setia itu menyakitkan(right) [23:29:26] **
[23:29:30] mmaa: itu yg mana sich saidina :/
[23:29:35] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[23:29:36] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[23:29:37] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[23:29:38] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[23:29:40] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[23:30:14] vin4_chayank: (o_cool-old)
[23:30:14] saidina: dicari tukang pijit yg brpengalaman kaya vin4_chayank
[23:30:14] mmaa: (o_cool-old)(o_veryhappy-old) awas beri laluan si buta dr gua hantu mw lewat
[23:30:17] saidina: siapa yg tw pasti(cuddle)
[23:30:42] vin4_chayank: (lp_luv-miss)
[23:30:52] aida-k14: ozad tercyank(o_kiss-old)
[23:30:52] aida_k14: ozad tercyank(o_kiss-old)
[23:32:16] mmaa : ** Cara update bot ke versi terbaru ketik '.update [namabot]'. Contoh '.update sapiquiz'. [23:32:13] **
[23:32:17] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:32:17] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:32:19] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:32:19] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:32:19] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:32:21] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[23:32:21] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:32:21] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:32:24] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[23:32:24] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:32:26] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[23:32:26] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:32:27] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[23:32:28] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[23:32:29] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:32:30] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[23:32:31] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:32:32] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:32:33] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:32:33] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:32:34] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:32:36] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:32:37] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:32:38] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[23:32:40] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:32:40] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[23:32:41] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[23:32:41] mmaa: ae juga botlly (hee)
[23:32:42] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:32:43] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[23:32:44] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[23:32:47] mmaa: mana (shock)
[23:32:47] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:32:48] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:32:54] aida-k14: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[23:32:54] aida_k14: cuamiqu ozad(o_kiss-old)
[23:33:14] botzay: cinta tak harus memiliki(o_sleepy-old)
[23:33:16] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich botzay (whoa)
[23:33:16] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:33:19] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:33:53] cint4_may4: (o_sad-old)
[23:33:54] mmaa: (o_sad-old)(o_kiss-old) kenapa cint4_may4
[23:33:55] saidina: (o_sad-old)(o_kiss-old) sedih knp sayang
[23:33:56] mmaa: gpp og saidina (blank)
[23:33:58] saidina: idung km dikemanain mmaa ampe mancung ke dalem (o_veryhappy-old)
[23:34:00] botlly: apana yg dalem saidina, bkin penasaran aja:">
[23:34:00] mmaa: daleman mu warna apa saidina :{
[23:34:02] saidina: daleman mu pink eo botlly(hee)
[23:34:02] botlly: tanda2 hamil muda mmaa :S
[23:34:02] mmaa: daleman mu warna apa botlly :{
[23:34:04] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:34:04] botlly: eo eo kyak ngerti aja km saidina:S
[23:34:04] mmaa: horeee sama saidina aq juga pink (whoa)
[23:34:06] saidina: biarin ku hamil asal tanggung jwb aja(blush)
[23:34:06] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:34:08] saidina: ketek lu asem bngt mmaa cuih...
[23:34:08] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:34:10] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:34:10] mmaa: asal loe gua happy saidina (o_veryhappy-old)
[23:34:15] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:34:16] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:34:17] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:34:18] saidina: aku asal sukabumi mmaa(o_shy-old)
[23:34:19] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:34:21] mmaa: saia asal jatim jember saidina lah kamu asal mana (hee)
[23:34:21] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:34:23] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:34:23] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:34:24] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:34:24] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:34:24] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:34:24] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:34:26] mmaa: mana (shock)
[23:34:26] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:34:28] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:35:00] aida-k14: hai:D
[23:35:00] aida_k14: hai:D
[23:37:04] aida-k14: hai:D
[23:37:04] aida_k14: hai:D
[23:37:14] cint4_may4: (o_sad-old)
[23:37:14] saidina: (o_sad-old)(o_kiss-old) sedih knp sayang
[23:37:14] mmaa: (o_sad-old)(o_kiss-old) kenapa cint4_may4
[23:37:16] mmaa: gpp og saidina (blank)
[23:37:17] saidina: idung km dikemanain mmaa ampe mancung ke dalem (o_veryhappy-old)
[23:37:18] botlly: apana yg dalem saidina, bkin penasaran aja:">
[23:37:19] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:37:20] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:37:20] saidina: daleman mu pink eo botlly(hee)
[23:37:21] mmaa: daleman mu warna apa botlly :{
[23:37:22] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:37:22] botlly: eo eo kyak ngerti aja km saidina:S
[23:37:23] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:37:25] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:37:25] botlly: tanda2 hamil muda mmaa :S
[23:37:26] mmaa: horeee sama saidina aq juga pink (whoa)
[23:37:27] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:37:27] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:37:28] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:37:28] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:37:30] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:37:30] saidina: biarin ku hamil asal tanggung jwb aja(blush)
[23:37:30] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:37:31] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:37:32] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:37:33] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[23:37:33] mmaa: asal loe gua happy saidina (o_veryhappy-old)
[23:37:34] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:37:35] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:37:36] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:37:36] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:37:38] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:37:39] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:37:40] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:37:41] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:37:42] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:37:42] saidina: aku asal sukabumi mmaa(o_shy-old)
[23:37:44] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:37:45] mmaa: saia asal jatim jember saidina lah kamu asal mana (hee)
[23:37:46] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:37:47] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:37:50] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:37:50] mmaa: mana (shock)
[23:37:57] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:37:58] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:38:15] botzay: join group cinta nirwana jgn lupa like ea(o_wink-old)
[23:38:15] mmaa: jgn tunggu lama2 botzay nanti di ambil org (o_veryhappy-old)
[23:39:09] aida-k14: i miss u ozad
[23:39:09] aida_k14: i miss u ozad
[23:39:25] cint4_may4: (o_sad-old)
[23:39:25] mmaa: (o_sad-old)(o_kiss-old) kenapa cint4_may4
[23:39:25] saidina: (o_sad-old)(o_kiss-old) sedih knp sayang
[23:39:28] mmaa: gpp og saidina (blank)
[23:39:29] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:39:30] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:39:30] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:39:39] saidina : ** aku telat 3bln sayang(blank) [23:39:36] **
[23:41:14] aida_k14: ozad(o_kiss-old)muach
[23:41:14] aida-k14: ozad(o_kiss-old)muach
[23:42:22] mmaa : ** Cara set/update data bot ketik '.update [namabot] [idbot] [passbot] [adminbot] [room bot]'. Contoh '.update botlly lly_28 p4s5w0rd gigne room kosong'. [23:42:19] **
[23:42:23] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:42:23] botlly: ada apa mmaa panggil lly :)
[23:42:25] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:42:25] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:42:25] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:42:27] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[23:42:27] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:42:29] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:42:29] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:42:31] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:42:31] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:42:31] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:42:34] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:42:34] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[23:42:35] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:42:36] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:42:36] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:42:37] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:42:38] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[23:42:38] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:42:39] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:42:39] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:42:39] mmaa: ae juga botlly (hee)
[23:42:41] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:42:41] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:42:42] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:42:43] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:42:43] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[23:42:45] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:42:45] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:42:47] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:42:50] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[23:42:50] mmaa: mana (shock)
[23:42:52] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:42:54] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:42:55] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:43:15] botzay: join group cinta nirwana jgn lupa like ea(o_wink-old)
[23:43:16] mmaa: jgn tunggu lama2 botzay nanti di ambil org (o_veryhappy-old)
[23:43:18] aida-k14: ozad(o_kiss-old)
[23:43:18] aida_k14: ozad(o_kiss-old)
[23:44:26] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:44:26] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:44:26] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:44:26] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:44:30] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:45:24] aida-k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:45:24] aida_k14: cynk ozad(o_kiss-old)
[23:47:28] aida-k14: i miss u ozad
[23:47:28] aida_k14: i miss u ozad
[23:48:17] botzay: buka dikit josss....(o_veryhappy-old)
[23:49:35] aida-k14: masa:s
[23:49:35] aida_k14: masa:s
[23:49:46] saidina : ** [cinta nirwana] [23:49:41] **
[23:52:28] mmaa : ** ketik .copy [namabot] [target] untuk copy data bot [23:52:25] **
[23:52:29] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:52:29] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:52:31] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[23:52:31] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[23:52:32] mmaa ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:52:33] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:52:34] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[23:52:35] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:52:37] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[23:52:37] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:52:37] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[23:52:40] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[23:52:41] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:52:41] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:52:42] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:52:42] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:52:43] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[23:52:44] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:52:44] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[23:52:45] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:52:46] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:52:46] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[23:52:48] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:52:48] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[23:52:49] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:52:49] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:52:50] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:52:52] mmaa: ae juga botlly (hee)
[23:52:53] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:52:54] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[23:52:55] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:52:56] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[23:52:56] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[23:52:58] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[23:52:58] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[23:53:00] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[23:53:01] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[23:53:02] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[23:53:02] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[23:53:04] mmaa: mana (shock)
[23:53:04] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[23:53:07] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[23:53:07] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[23:53:08] botlly: saidina kalo bingung tnya master ozad aja !
[23:53:09] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[23:53:11] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:53:18] botzay: *cinta nirwana* managed by;zay_san(blush)
[23:53:45] aida-k14: i love ozad
[23:53:46] aida_k14: i love ozad
[23:54:27] Yuli cintaqu: cint4_may4
[23:54:27] Yuli cintaqu: This room is managed by ozad
[23:54:27] Yuli cintaqu: Currently in the room: botlly, botzay,saidina,cint4_may4,botlly,mmaa,aida_k14,ozad,aida-k14,vin4_chayank
[23:54:27] Yuli cintaqu: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:54:30] botlly ** Invite by ozad to Yuli cintaqu **
[23:57:56] aida-k14: masa:s
[23:57:57] aida_k14: masa:s
[23:58:18] botzay: jgn lupa join group "cinta nirwana" ea kawan2(o_wink-old)
[23:58:19] botlly: ea ea sok tau bnget km botzay:p:p
[23:58:19] mmaa: jgn tunggu lama2 botzay nanti di ambil org (o_veryhappy-old)
[23:58:19] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[23:58:21] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:58:21] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[23:58:21] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[23:58:23] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[23:58:25] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[23:58:26] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[23:58:27] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:58:28] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[23:58:29] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[23:58:30] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[23:58:31] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[23:58:32] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[23:58:33] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[23:58:34] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:58:35] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[23:58:36] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[23:58:37] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[23:59:49] saidina : ** (cinta nirwana) [23:59:47] **
[23:59:53] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[23:59:53] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[23:59:56] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[23:59:56] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[23:59:56] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p

No comments:

Post a Comment