Sunday, November 3, 2013

Ailofadya 2013-11-03

[10:31:03] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[10:31:05] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[10:39:04] Ailofadya: .
[10:39:04] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[10:39:04] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[10:39:04] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[10:39:06] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[10:39:06] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[10:39:07] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[10:39:08] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[10:39:09] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[10:39:09] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[10:39:11] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[10:39:12] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[10:39:13] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[10:39:13] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[10:39:14] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[10:39:15] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[10:39:16] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[10:39:16] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[10:39:18] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[10:39:19] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[10:39:19] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[10:39:20] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[10:39:20] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[10:39:21] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[10:39:22] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[10:39:23] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[10:39:24] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[10:39:24] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[10:39:26] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[10:39:26] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[10:39:53] saidina : ** jgn cuma pinjem bot doang bro ramein jg rum cinta nirwana(happy) [10:39:51] **
[10:39:54] mmaa: jgn tunggu lama2 saidina nanti di ambil org (o_veryhappy-old)
[10:39:56] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[10:39:57] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[10:39:59] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[10:39:59] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[10:39:59] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[10:40:01] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[10:40:02] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[10:40:43] mmaa : ** ketik .auto [namabot] [on/off] untuk auto login bot [10:40:41] **
[10:40:43] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[10:40:44] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[10:40:46] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[10:40:48] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[10:40:48] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[10:40:49] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[10:40:50] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[10:40:52] mmaa: ae juga botlly (hee)
[10:40:52] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[10:40:54] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[10:40:54] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[10:40:56] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[10:40:57] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[10:40:59] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[10:49:04] Ailofadya: .
[10:49:04] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[10:49:04] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[10:49:04] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[10:49:06] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[10:49:07] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[10:49:09] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[10:49:11] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[10:49:11] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[10:49:12] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[10:49:14] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[10:49:14] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[10:49:16] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[10:49:16] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[10:49:16] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[10:49:18] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[10:49:18] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[10:49:18] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[10:49:20] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[10:49:20] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[10:49:20] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[10:49:21] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[10:49:23] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[10:49:23] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[10:49:24] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[10:49:25] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[10:49:26] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[10:49:26] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[10:49:28] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[10:49:29] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[10:49:30] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[10:49:59] saidina : ** (cinta nirwana) [10:49:56] **
[10:50:02] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[10:50:05] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[10:50:05] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[10:50:05] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[10:50:09] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[10:50:09] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[10:50:12] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[10:50:49] mmaa : ** http://mig33.us/ forum yang terlupakan [10:50:46] **
[10:50:49] botlly: jangan panggil aq yayang mmaa:-| krna aq bkan yayangmu lage :'(
[10:50:52] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[10:50:54] mmaa: aq adalah siluman mimpi (halo)
[10:59:04] Ailofadya: .
[10:59:04] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[10:59:04] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[10:59:04] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[10:59:09] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:00:03] saidina : ** enter rum cinta nirwana untuk membawa bot ketik .e room & .L room untuk leave room [11:00:00] **
[11:00:03] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:00:04] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[11:00:05] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[11:00:05] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[11:00:05] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:00:07] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:00:07] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:00:08] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:00:10] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:00:10] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[11:00:11] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:00:12] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:00:13] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[11:00:13] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[11:00:14] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:00:15] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:00:16] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:00:17] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:00:17] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[11:00:19] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:00:19] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[11:00:21] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[11:00:21] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[11:00:24] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[11:00:24] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[11:00:53] mmaa : ** Cara set/update data bot ketik '.update [namabot] [idbot] [passbot] [adminbot] [room bot]'. Contoh '.update botlly lly_28 p4s5w0rd gigne room kosong'. [11:00:49] **
[11:00:53] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:00:53] botlly: ada apa mmaa panggil lly :)
[11:00:54] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:00:57] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:00:58] mmaa: mana (shock)
[11:00:59] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[11:01:01] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[11:01:01] botlly: saidina kalo bingung tnya master ayda_hab aja !
[11:01:02] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[11:01:04] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:01:06] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:09:05] Ailofadya: .
[11:09:05] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[11:09:05] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[11:09:05] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[11:09:07] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:09:09] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[11:09:10] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:09:11] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:09:11] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:09:12] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:09:14] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:09:14] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:09:16] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[11:09:16] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:09:16] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[11:09:18] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:09:18] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:09:19] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:09:20] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[11:09:20] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:09:21] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[11:09:23] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[11:09:23] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:09:24] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:09:25] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:09:26] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[11:09:27] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[11:09:28] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:09:29] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[11:09:30] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[11:10:09] saidina : ** join group "cinta nirwana" jgn lupa like ea mksh(o_kiss-old) muach... [11:10:05] **
[11:10:09] mmaa: jgn tunggu lama2 saidina nanti di ambil org (o_veryhappy-old)
[11:10:09] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[11:10:13] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[11:10:13] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[11:10:13] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[11:10:17] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[11:10:19] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[11:10:19] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[11:10:57] mmaa : ** Cara set/update data bot ketik '.update [namabot] [idbot] [passbot] [adminbot] [room bot]'. Contoh '.update botlly lly_28 p4s5w0rd gigne room kosong'. [11:10:54] **
[11:10:57] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:10:57] botlly: ada apa mmaa panggil lly :)
[11:11:01] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:11:03] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:11:03] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[11:11:05] mmaa: mana (shock)
[11:11:05] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:11:07] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:11:07] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[11:11:07] botlly: saidina kalo bingung tnya master ayda_hab aja !
[11:11:08] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:11:09] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:11:10] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:11:11] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:11:13] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:11:14] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:11:14] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[11:11:15] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:11:16] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[11:11:17] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:11:18] mmaa: ae juga botlly (hee)
[11:11:20] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[11:11:22] mmaa: yek saidina giginya ompong (o_veryhappy-old)
[11:19:06] Ailofadya: .
[11:19:06] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[11:19:06] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[11:19:06] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[11:19:10] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:20:14] saidina : ** ÇỈЙTÎ" ЙỈЯШÎ"ЙÎ" ßУ:žÎ"У[$Î"Й [11:20:11] **
[11:21:00] mmaa : ** Cara daftar member bot silakan masuk room modbot. [11:20:58] **
[11:21:00] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:21:01] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:21:03] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:21:03] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:21:04] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:21:05] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:21:06] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[11:21:06] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:21:08] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:21:08] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:21:10] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[11:21:10] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[11:21:10] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[11:21:11] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[11:21:12] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:21:14] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:21:14] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[11:21:15] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[11:21:16] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:21:16] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[11:21:17] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[11:21:18] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:21:18] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:21:18] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[11:21:20] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:21:21] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:21:22] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:21:24] mmaa: ae juga botlly (hee)
[11:21:24] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:21:26] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[11:21:26] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[11:21:28] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[11:21:28] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[11:21:30] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[11:21:32] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[11:21:33] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[11:21:34] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[11:21:35] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[11:21:36] mmaa: mana (shock)
[11:21:36] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[11:21:38] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[11:21:38] saidina: mulut apa goa siluman tuh mmaa (confused)
[11:21:40] saidina: cie cie malu2 mmaa ntar malu2in loh(cuddle)
[11:21:40] botlly: saidina kalo bingung tnya master ayda_hab aja !
[11:21:43] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:29:07] Ailofadya: .
[11:29:07] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[11:29:07] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[11:29:07] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[11:29:10] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[11:29:10] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:29:11] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:29:12] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:29:13] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:29:15] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:29:15] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[11:29:16] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:29:17] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:29:17] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:29:19] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:29:20] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[11:29:20] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:29:21] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:29:22] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[11:29:22] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:29:23] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[11:29:24] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[11:29:24] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:29:25] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:29:26] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:29:27] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:29:28] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[11:29:29] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[11:29:31] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[11:29:32] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[11:30:18] saidina : ** (hshape)cinta nirwana(star) [11:30:16] **
[11:30:23] saidina: halo aku dtng jauh2 dari cinta nirwana tuk menghibur kalian yg lg galau(rofl)
[11:30:23] mmaa: zaman gini og masih bahas cinta sich saidina (whoa)
[11:30:26] saidina: aaa... Mau minta di suapin ea mmaa (hee)
[11:30:26] mmaa: apa na ea tuh saidina aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[11:30:26] botlly: ea ea sok tau bnget km saidina:p:p
[11:30:28] botlly: ea ea sok tau bnget km mmaa:p:p
[11:30:29] mmaa: apa na ea tuh botlly aq jg ea blh ga yach (o_veryhappy-old)
[11:30:31] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:31:06] mmaa : ** http://mig33.us/ forum yang terlupakan [11:31:04] **
[11:31:06] botlly: jangan panggil aq yayang mmaa:-| krna aq bkan yayangmu lage :'(
[11:31:10] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:31:12] mmaa: aq adalah siluman mimpi (halo)
[11:39:07] Ailofadya: .
[11:39:07] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[11:39:07] Ailofadya: Currently in the room: botlly, saidina,botlly,mmaa,dara-dusun
[11:39:07] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[11:39:11] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:40:23] saidina : ** Cara set/update data bot ketik '.update [namabot] [idbot] [passbot] [adminbot] [room bot]'. Contoh '.update botlly lly_28 p4s5w0rd gigne room kosong'. [11:40:20] **
[11:40:24] botlly: ada apa saidina panggil lly :)
[11:40:26] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[11:40:27] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:40:27] mmaa: apa ajah dah botlly penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:40:29] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[11:40:30] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:40:31] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:40:32] botlly: ngakakmu bau jengkol mmaa
[11:40:32] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[11:40:33] saidina: apa aja buleh botlly(o_cheeky-old)
[11:40:34] botlly: apanya yg apa saidina ^o)
[11:40:34] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:40:36] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:40:38] saidina: hbs liat cicak uik2 yak mmaa (notme)(dies)
[11:40:38] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:40:40] saidina: mangap trus lu mmaa kemasukan nyamuk bru tau lu
[11:40:40] botlly: trus gw harus njengking sambil triak WOW gtu?:-|
[11:40:41] saidina: jd gw harus blng wow gto botlly:~
[11:40:41] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh botlly (notme)
[11:40:43] saidina: jd gw harus blng wow gto mmaa:~
[11:40:43] mmaa: lah pa perlu w bilang wOw gituh saidina (notme)
[11:41:11] mmaa : ** Cara daftar member bot silakan masuk room modbot. [11:41:08] **
[11:41:11] saidina: aku bkn bot mmaa:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:41:13] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:41:14] saidina: aku bkn bot botlly:/ aku loh temen kujum mu(blush)
[11:41:14] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[11:41:16] botlly: wew saidina mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[11:41:16] mmaa: lah loh lah loh ae koen saidina :/
[11:41:17] saidina: aw aw aw lirikan mmaa menusuk jantungku (ilove)
[11:41:18] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[11:41:20] mmaa: kujum wi panganan upu seh saidina (o_veryhappy-old)
[11:41:20] saidina: yuk mmaa kujum dimana mau nya(blush)
[11:41:20] botlly: mmaa mlerok ae gk keju mripatmu :D
[11:41:23] mmaa: apa na yg mana botlly :/ yg jelas dum low tny
[11:41:25] mmaa: ye matax saidina belek en (cheeky)
[11:41:25] saidina: apa melet2 mmaa(look) awas jgn2 ntar ketularan(o_annoyed-old)
[11:41:28] mmaa: yuk hayuk mw yg kyk gmn sich saidina (rofl)
[11:41:30] mmaa: ae juga botlly (hee)
[11:41:30] saidina: yuk kemana sih mmaa(blush) msh sore ah
[11:41:30] botlly: saidina udah sore cepetan mandi jngn c8 mulu8-)
[11:41:32] saidina: nyengir trus mmaa gigi u ada cabenya th (hee)
[11:41:35] saidina: botlly aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:41:37] mmaa: ohh yeezzzz saidina (blush)
[11:41:38] saidina: mmaa aku cewe pling sexy semig33 loh(o_shy-old)
[11:41:39] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya saidina ma mmaa (notme)
[11:41:40] mmaa: krempeng gitu og bilang sexy kamu saidina (rofl)
[11:41:41] saidina: apa aja buleh mmaa(o_cheeky-old)
[11:41:43] saidina: ketawa gk pake guling2 gtu sgla mmaa gw sumpahin mangap trus lu :/
[11:41:43] Ailofadya: dara-dusun [7] has left
[11:41:43] botlly: saidina mlerok ae gk keju mripatmu :D
[11:41:43] mmaa: apa ajah dah saidina penting sama" njoy (o_veryhappy-old)
[11:41:45] saidina: jiah dara-dusun lep ikut ah takut diperkosa(doh) klo kangen temuin sai di cinta nirwana(blush)
[11:41:45] botlly: lep juga ah, ga ada dara-dusun di Ailofadya :|
[11:41:45] mmaa: :/:~ ehem ehem lirikane rwek
[11:41:48] Ailofadya: saidina [18] has left
[11:41:50] botlly: saidina lep aja gak usah ragu ;)
[21:09:17] Ailofadya: .
[21:09:17] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[21:09:17] Ailofadya: Currently in the room: botlly, dara-dusun
[21:09:22] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[21:09:22] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[21:11:18] Ailofadya: mmaa [10] has entered
[21:11:27] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[21:19:23] Ailofadya: .
[21:19:23] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[21:19:23] Ailofadya: Currently in the room: botlly, botlly,mmaa,dara-dusun
[21:19:23] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[21:19:25] mmaa **mau bot seperti ini? masuk room 'modbot' ketik '.reg' di pv bot untuk pendaftaran otomatis**
[21:19:28] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[21:19:30] botlly: wew mmaa mana bot:o? g'ada bot tuch:p
[21:19:30] mmaa: wewe gombel apa botlly wew2 mulu :/
[21:19:32] botlly: apanya yg apa mmaa ^o)
[21:19:33] mmaa: apa manggil" jatuh hati ya botlly ma mmaa (notme)
[21:21:27] Ailofadya: dara-dusun [7] has left
[21:21:28] botlly: lep juga ah, ga ada dara-dusun di Ailofadya :|
[23:06:59] Ailofadya: .
[23:06:59] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[23:06:59] Ailofadya: Currently in the room: botlly, dara-dusun,ayda_hab
[23:06:59] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:07:03] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:17:00] Ailofadya: .
[23:17:00] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[23:17:00] Ailofadya: Currently in the room: botlly, botlly,dara-dusun,ayda_hab
[23:17:00] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:17:04] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:18:40] Ailofadya: ayda_hab [82] has left
[23:27:00] Ailofadya: .
[23:27:00] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[23:27:00] Ailofadya: Currently in the room: botlly, botlly,dara-dusun
[23:27:00] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:27:04] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:27:15] Ailofadya: mmaa [10] has entered
[23:27:20] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:37:01] Ailofadya: .
[23:37:01] Ailofadya: This room is managed by ayda_hab
[23:37:01] Ailofadya: Currently in the room: botlly, botlly,mmaa,dara-dusun
[23:37:01] Ailofadya: Type /help anytime to learn more about Making Friends, Gifting/Emoticons, Miniblog, migLevels, Games, migCredits, Emotes & Username Colors!
[23:37:05] botlly ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:37:08] mmaa: mana ada b0t aq bukan tauk:/ aq pahlawan silormoon
[23:37:23] mmaa : ** mau hosting gratis? visit http://byet.us/ [23:37:18] **
[23:37:23] botlly **Hosting murah di http://xtrsyz.net/ cuma 10rb/thun**
[23:37:25] mmaa ** Invite by dara-dusun to Ailofadya **
[23:46:38] Ailofadya: dara-dusun [7] has left
[23:46:38] mmaa: lep juga ah, ga ada dara-dusun di Ailofadya :|
[23:46:40] Ailofadya: mmaa [10] has left
[23:46:44] botlly: lep juga ah, ga ada dara-dusun di Ailofadya :|
[23:46:48] botlly: mmaa lep aja gak usah ragu ;)

No comments:

Post a Comment